wildturk1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimse bir yere gidemez bizimkiler ancak konuşur )

Sanki Avrupa da Türkleri bekliyor Türk doktorları gelsin de bize iyi etsin diye Bu bir genelleme değil tek tük ekonomik gücüne güvenip giden çıkabilir ki onlarda tatil babında çok uzun sürmeden geri döneceklerdir

Neden Gidemezler
Ticari Yatırım Olarak yatırdığı para üç sene sonra kendisine katlayarak kazanç olarak dönecek olsa yatırım yapmayan milletiz bizler o yüzden öyle çok planlı programlı risk seven insanlar değiliz

o beğenmediğimiz afganlar gibi hayatlarımızı riske atıp çölleri aşıp irandan suriyeden geçip ve tüm bunlari parasız pulsuz aç kalırım korkusu olmadan yapamayız
yada bir suriyeli gibi yüzme bilmeden plastik botlarla yunanistana geçmeye kalkmayız
biz çağrılmadığımız yerede gitmeyiz
kimsede avrupada bizi beklemiyor kimleri bekliyor avrupa amerika

ihtiyarlarına bakacak hiç bir şey bilmeyen gençleri
bağ bahçede çalıştıracak dil programı diyecek
öğrenci değişim programı diyecek ucuz iş gücü sağlayacak
gideceksiniz orda milletin çarşafını değiştirecek itini bitini gezdirecek en baba bir türk lokantasında bulaşıkcılık

şimdi paralı olarak kaçıp gidenlere bakıyoruz neler yapıyorlar yapabiliyorlar o çok medeni avrupa toplumunda

en bilindik figür gol kralımız hakan şükür en son lokanta açmış batırmış kafe açmış batırmış en son baktığımda youtube video çekiyordu
oyuncu sanatçı Tolga Karel 2016 yılında gitti yurt dışına kamyon şoförlüğü yapmaya başladı ki bu adamı takdir ediyorum hiç öyle ben ağayım ben paşayım demedi sıfırdan başladı şimdi kendi şirketi var nakliyat üzerine
en son bildiğim green kartla oraya giden erdem baş hayda giderken hava atan oraya gittiğinde iphone 14 alip aaa bakın hemen aldım diyen kişi takip eettim türk bölgesine yerleşmiş orda ki türklere ve türklerin yogun yaşadiği bölgelerde onlara tiyatro yapacakmış

bir yerde yaşamak fedakarlık ister tanıdıklarımız hep burda diye başka sokağa bile taşınmayan bir milletin doktorları başka yere gidemez )
Kocaman yanlış bilgi içeriyor.
Doktor ve İngilizce yanında bir dili daha yetkin kullanabilen herkes Avrupa'da rahatlıkla iş bulup hayatına yüksek alım gücü ile devam edebilir.