Onur_Ozturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu dosyayı path'de bulamıyor olabilir.

PATH ortam değişkenini düzenleyin:
  • Windows kullanıcıları için:
    • Başlat menüsünden "Sistem" (System) yazarak "Sistem Ayarları" (System Settings) uygulamasını açın.
    • Sol taraftaki menüden "Sistem Koruması" (System Protection) sekmesini seçin.
    • "Gelişmiş" (Advanced) sekmesine tıklayın ve "Ortam Değişkenleri" (Environment Variables) düğmesini bulun ve tıklayın.
    • "Kullanıcı Değişkenleri" (User variables) bölümünde "Path" değişkenini bulun ve düzenleyin.
    • "Yeni" (New) düğmesine tıklayın ve chromedriver dosyasının konumunu (C:chromedriver_yolu) ekleyin.
    • Tüm pencere ve diyalogları kapatın ve Python betiğinizi tekrar çalıştırmayı deneyin.
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Webdriver py dosyanın olduğu klasörde olsun,
Kodda konum girmeden kod tanımlayın. Eğer sorunuz selenium ile tarayıcıyı açamamak ise.
Hocam ikinize çok teşekkür ederim.

Bütün dosya dizinlerini tekrar kontrol edip path işlemlerini sağladım dosya yolunu ekleyerek daha sonra pycharm da file > settings> project: Pythonproject kısmından + tuşluna basarak önce selenium paketini yükledim.

Daha sonra komutu çalıştırdığımda sorunsuz çalışsada jupyterde bu hata devam ederken anladım ki chrome_driver_path = r'C:Userskanunchromechromedriver' kodunu eklemeyi unutmuşum

Sonuç olarak şuan için sorun yok çok teşekkürler yardımlarınız için.

4irlines adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
def runDriver():
    driver =  webdriver.Chrome(ChromeDriverManager().install())
    url = f'https://www.google.com/'
    driver.get(url)
    sleep(30)
runDriver()
pip install webdriver_manager
Daha sonra, kodunuzda webdriver_manager modülünü içe aktardığımda buda sorunsuz açtı yani sorunsuz açılıyor artık.

Teşşekkürler