Çoğu kişi oynanamak uyg. silmek yazmış fakat bunun çözümü bu değildir. Bende zamanında çok oynadım deli gibi kazandım fakat kazandığımın 2 katını oyunlara geri verdim. Matematiğinden tut analizine kadar her şeyi denedim her oyunda.

Bunu uyuşturucu gibi düşünün arkadaşlar bırak dersen bırakmaz, kumar bağımlılığı da aynıdır. Benim çözüm yolum ise hayatımın merkezine kendimi koymak oldu. Kasa her zaman kazanır eminim ki bunu siz benden daha iyi biliyorsunuzdur ve siz zengin misiniz ki oynuyorsunuz? Bu tarz oyunlar zengin ve keyif işidir. Cebinde 1m paran olur 15-20 bin ile girersin kaybetsen de sana koymaz. Fakat son parayla oynamak en büyük hatadır. Cebinde ki 1000 tlyi 2000 yapsan ne yazacak? Sizde bilirsiniz ki o para havadan geldiği için güzel bir şekilde değerlenmeyecek ve uçup gidecek. 1 günde 20 bin alıp 1.5 günde o parayı da bitirdiğimi bilirim.

Hayatınızın merkezine kendinizi koyun ve geleceğinizi düşünün. Uygulama vb silin fakat odak noktanızın bu olmaması gerekli, ben işime yoğunlaşıp para kazandıkça iddaa tarzı şeylerden uzaklaştım. 10 kere oynarsan 2 kere kazanırsın ve bu alınacak bir risk değil...

Değerlisiniz, o güzel ailenizi düşünün, şu an varsa ya da gelecekte ki ailenizi düşünün. Hayat sizin seçim sizin