Silinme açıklamasında ne yazıyor hocam
Artık yasakmış dating appler.
Kurallar güncellenince daha net anlaşılır beklemekte fayda var
dating konuları yasaklandı hocam bir anda
Bu konuyu oluşturmak yerine direkt yöneticilere ulaşsaydınız bence daha doğru olurdu.
Bakalım yönetim ne açıklama yapacak kurallarda onu bekliyoruz bizde hocam. Yazdıklarınıza katılıyorum. Onlarca ***** lisanssız satış dönerken bu şekilde kural açıklamadan konu silmeleri yakışmadı yönetime...
Bence iyi olmuş Dating app lere böyle bir kural gelmesi. Bunu üzerinize alınmayın sadece forum içi dating app lerden birbirini tokatlayıp şikayet konularından geçilmiyordu. İyice dating forumuna çevirmişlerdi burayı.
nulled ve lisanssız oyun satılıyor forumda serbest şekilde ifadesine arkadaşın ben de katılıyorum madem dating'e yasak geldi onlarada gelmeli.
Gördüğüm kadarıyla forumda ticaret yapamıyorsunuz. Gold üyeliğinizi aktarma şansınız varsa bana verebilirsiniz.
Backlink satışıda yasaklansın o zaman. Spam linkten geçilmiyor forum.
Adam ticaret için üyelik alıyor iş yapamiyor. O zaman niye alıyor 😂
Bana versin. Ben ticaret yapmıyorum. Süs olarak dursun bende
Kesin Kayserilidir diyodum içimden öyle çıktı

Dikkat et fazla yaklaşma bi bakmışsın ayakkabılarını bile almış 😅
birden böyle olması gerçekten can sıkıcı dediğinize katılıyorum
bazı arkadaşlar google yasakladı demiş
dün birisi ayda 120 bin tl kazanan dating uygulamasını 180 bine satıyordu bu yüzden mi yani
eğer öyleyse komple yasaklanması ve konuların kalkması iyi olur forumda yoksa uygulamayı alan biri göz göre göre parasını çöpe atmış olacak
Google playde politkalara uyarsanız bir sorun yaşamazsınız.
böyle bir sıkıntı yok. uygulamam var.
dating uygulamalarına bir yaptırım yok google tarafında arkadaşlar yasaklanmasıda sorun değil en azından bir haber veya bilgi vermeleri gerekirdi
sıfırdan proje yapıyoruz kalkıpta bazıları gibi codecanyondan alıp burada konu açıp lisanssız satmıyoruz
görüntü kirliliği için yapıldıysa aynı konuyu 6 7 kullanıcı noktasına kadar aynı ***** oyunları satıp duruyor utanmadan satış haklarıyla satan bile var bunlara niye yaptırım gelmiyor bu yüzden canım sıkıldı