digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar ticarette normal şeyler.
Ticarete internet üzerinden forum üzerinden başlayan arkadaşlar bir kaç soruya yanıt vermeyi vakit kaybı olarak görüyorlar.
Kendilerine yanıt verilmemesini egolarına hakaret olarak algılıyorlar.

Dükkana giren her müşteri alışveriş yaparak çıkmaz.
Reklam verdiğinizde sitenize giren her ziyaretçiye para ödersiniz ama ezici çoğunluğu bir şey almadan çıkar.
Diyebilir misiniz ki reklama verdiğim parayı haram ediyorum adamlar geliyorlar ürün almadan çıkıyorlar?
Siz kim ciddi müşteri, kim değil bilemeyeceğiniz, kimin ileride sürekli müşteriniz haline geleceğini bilemeyeceğiniz için her soruya yanıt verirsiniz ve müşteriye her zaman saygı gösterirsiniz.

Yani eğer para kazanmak için 100 kişiye laf anlatıp sadece 10 tanesinden para kazanacağınızı kabul etmezseniz sizin ticari hayatınız başarılı olmaz.
Bu 100 kişiden 15'ine nasıl satış yaparım, satış hacmimi geliştirmek için 100 kişiden 20 kişiye satış nasıl yaparım diye uğraşmanız lazım.
Yok ben 90 kişiye laf anlatmak zorunda mıyım, 15 kişi girecek 10 kişi alacak diyorsanız zaman içinde hiç satış yapamamaya başlarsınız.

Hayırlı işler olsun.
Siz konuyu yanlış anladınız sanırım. Burada konu satış yapmak değil. 5 gün sonra kesin alıcıyım ürünü benim için ayır diyip 10 gün ortadan kaybolan insanlardan, 3 gün boyunca pazarlık yapıp en son WhatsApp verin yarın yazacağım diyip ortadan kaybolan insanlardan, ücretsiz destek verip görüldü yediğimiz insanlardan bahsediyorum. Forumda yeni değilim, üyelik değiştirdim. Her dönem böyle insanlar vardı ama şu an haddinden fazla.