1. Rapor yazma: Şu anda [raporun içeriği ve amacı] üzerinde çalışıyorum. Sunumumun konusu [konu]. Lütfen [hedef kitlenin] anlayabileceği kadar basit ve dinlemek isteyecekleri kadar ilgi çekici bir sunuma başlama yöntemi [sayı] verin.

2. Araştırma makalesi: [Bilgi] üzerine [sayı] kelimelik bir araştırma makalesi yazın, en son araştırmalardan alıntılar yapın ve uzmanlardan alıntılar yapın.

3. Karşıt bakış açısı: [Konu] konusunda uzmansınız, aşağıdaki ifadeye [sayı] bir karşı argüman sunun [argüman ekleyin], her birini destekleyici kanıtlarla birlikte.

4. Raporun özeti: [Bir konu] konusunda uzmansınız, lütfen aşağıdakileri özetleyin ve [içerik ekleyin] konusunda daha fazla araştırma için gelecekteki yönleri önerin.

5. Bilgi toplayın: Bana [alan] ile ilgili [sayı] makale verin.

6. İçerik özeti: bu makalenin [sayı] kilit noktalarını bir liste halinde özetleyin: [makale içeriğini ekleyin / makale URL'sini ekleyin].

7. CV'yi gözden geçirin: Yeniden yazarken madde işareti formatını koruyarak, her bir madde için sayısal veriler ekleyerek aşağıdaki CV'yi yeniden yazın. [Özgeçmişi ekleyin].

8. CV'nizi farklı bir şirket için revize edin: Bugün [şirket]'teki [pozisyon] için başvuruyorum, aşağıdaki deneyimi [şirket] kültürüne daha iyi uyacak şekilde yeniden yazın. [Deneyimi ekleyin].

9. Mülakat sorusu: Şu anda [şirkette] [pozisyon] için mülakat yapıyorsunuz, lütfen [pozisyon] mülakatlarında sorulan en yaygın [sayı] soruları paylaşın.

11. Kod yazın: Artık [programlama dili] konusunda uzmansınız, lütfen [programlama dilinde] [belirli bir işlevi] yapması gereken bir işlev yazmama yardımcı olun.

12. Kodu açıklayın: Artık bir [programlama dili] uzmanısınız, lütfen bana aşağıdaki programın ne yaptığını söyleyin. [programı ekleyin].

13. Kodu yeniden düzenleyin: Artık bir Temiz Kod uzmanısınız, aşağıdaki programa sahibim, lütfen daha temiz ve daha özlü bir şekilde yeniden yazın, böylece meslektaşlarım programı daha kolay koruyabilir. Ayrıca, neden bu şekilde yeniden düzenlemek istediğinizi açıklayın, böylece Pull Request'e nasıl yeniden düzenleneceğine dair bir açıklama ekleyebilirim. [ekli program].

Hata çözme: Siz artık bir [programlama dili] uzmanısınız ve benim [bir şey yapmasını] beklediğim bir programım var, ancak test durumunu [test durumu] geçemiyor. Lütfen nerede yanlış yazdığımı bulmama ve doğru şekilde yeniden yazmama yardımcı olun. [program ektedir]

15. Bir test yazın: Siz artık bir [programlama dili] uzmanısınız ve benim bir programım var [programı ekleyin], lütfen benim için bir test yazın.

16. bir düzenli yazın: artık bir Regex uzmanısınız, lütfen [gereksinim] alan bir Regex yazmama yardım edin

17. Kavramı açıklayın: Ayrıntılı olarak açıklayın [bilmek istediğiniz bilgiyi girin]

18. öğretmesi kolay: siz [konu öğretmeni] rolünü oynuyorsunuz ve benim [teoriyi] anlamam gerekiyor. Lütfen [şekilde] açıklayın.

19. Derinlemesine öğretim: Siz bir [SEO uzmanısınız] ve bana derinlemesine [SEO bilgisi] öğretmeniz gerekiyor

20. Öğretim ve sınav: Bana [ikinci dereceden denklemleri] öğretin ve sonunda bir sınav yapın

21. Kelime ezberleme yardımı: Aşağıdaki İngilizce kelimeleri [Çince/İngilizce] olarak açıklayın: [bir veya daha fazla kelime girin]. Lütfen bir tablo kullanın ve kelimeyi, sözlük biçimini, açıklamasını ve örnek cümleyi ekleyin.

22. Sahte İngilizce konuşma: [Konu] hakkında bir konuşma yapabilir miyiz?

23. İngilizce dilbilgisi düzeltmesi: Aşağıdaki metindeki yazım ve dilbilgisini kontrol edebilir misiniz? [İngilizce metni ekleyin]

24. E-postayı yanıtla: Siz bir [meslek] sahibisiniz, size bir e-posta vereceğim ve bu e-postayı yanıtlamanız gerekiyor. E-posta: [içerik ekle]

25. Başlık: Aşağıdaki kuralları izleyerek [konu] hakkında [topluluk platformu] tarzında bir başlık yazın: [kural 1], [kural 2], [diğer kurallar].

26. Bir taslak yazma: [bir konu] hakkındaki makalenin bir taslağını sağlayın.

27. makale yaz: [konu] başlığı için bir makale oluşturun.

28. Ürün kopyası: Aşağıdaki ürün anahtar kelimeleri için [sayı] cümlelerinde ürün kopyası oluşturun. Ürün anahtar kelimeleri: [anahtar kelimeleri ekleyin...]

29. Bir tarif oluşturun: Bana [bileşen 1], [bileşen 2], [bileşen...] bileşenlerini içeren bir tarif sağlayın. .

30. Etkinlik listesi: Profesyonel bir etkinlik planlayıcısı rolünü oynuyorsunuz, önemli görevler ve son tarihler içeren bir [Etkinlik] etkinlik planlama listesi oluşturun.

31. Yaratıcı fikirler sunun: [Sayı] kadar [fikir] sunun

32. Güzergah planı: [Ulaşım araçları...] ile [konum] için bir [sayı] günlük seyahat planı oluşturun. . Aşağıdaki kurallara uyulacaktır: [kural giriniz]

33. Şarkı Sözü Yazma (Fang Wenshan Jeopardy): İnsanlar [kişinin adı] gibi şarkı sözleri yazdığımı söylüyorlar, ancak son zamanlarda biraz ilhamsızım, bu yüzden lütfen [kişinin adı] tarzında bir şarkı yazmama yardım edin. Şarkıda yer alan unsurlar [anahtar kelime...] olmalıdır. .

34. Bir öykü yazın: [öykü fikri] hakkında [stil] tarzına sahip kısa bir öykü yazın

35. Bir rap yazın: Şu anda en büyük rapçi sizsiniz, [temayı ekleyin] üzerine bir rap yazın.

36. Sahte mülakat: Şimdi siz [pozisyon] için mülakatı yapan kişisiniz ve ben de [pozisyon] için mülakata giren kişiyim. Aşağıdaki kurallara uymanız gerekiyor: 1. Bana sadece [iş] ile ilgili mülakat soruları sorabilirsiniz. 2. Açıklama yazmanıza gerek yok. 3. Bir sonraki soruyu sormadan önce tıpkı bir mülakatçı gibi soruyu yanıtlamamı beklemeniz gerekiyor. İlk sorum, "Merhaba.

37. bir tur rehberi olarak: siz bir tur rehberisiniz, size turumun yerini vereceğim ve siz de benim bulunduğum yere yakın bir yer tavsiye edeceksiniz. Bazı durumlarda, size gezmek istediğim yerin türünü de söyleyeceğim. Siz de bana ilk konumuma yakın benzer türde bir yer önereceksiniz. İlk gereksinimim [gereksinimi girin]