keremokumus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
17 yaşında biri olarak bende son zamanlarda bu iş hakkında bilgi topluyorum
Hedefim yurt dışında bunun eğitimini almak bootcampler sayesinde 4-8 ay arası seni eğitime sokuyorlar yıllık 60-90k dolar ile işe giriyorsun tabi özet geçtim kısaca yoksa bir sürü unsur var
Türkiyede yazılım-pc mühendisliği düşünüyordum eğitim seviyesini zaten herkes biliyor bu yüzden elektrik elektronikten kullanacağım tercihimi büyük ihtimal hazırlık sınıfı ve 1.sınıfta kendimi yazılım alanında geliştireceğim
Benim dediklerimi yapmak için 1-Maddi imkan 2-Dil seviyesi 3-Çok az da olsa alt yapı
özelden iletişime geçerseniz tr de bootcamp yapan firmayı vereyim ilk ay ücretsiz 17 haziranda java başlıyoruz

Yurt dışında eğitim almanın birçok pozitif etkisi olacaktır illaki ancak bu noktada bahsettiğiniz gibi yabancı dil son derece önemli. Benimde maaş tutarları ile ilgili yaptığım ufak araştırmalar oldu ancak bahsettiğiniz tutarlara erişebilmek için 5 yıl ve üzeri mesleki tecrübe olması gerekir diye düşünüyorum. Yaşınız oldukça genç, bence hiç vakit kaybetmeyin. Benim gibi 30 yaşına merdiven dayayınca pişmanlık hissinden kurtulamazsınız

Bu arada bootcamp ile ilgili bahsettiğiniz firma için ö.m. atıyorum size, bende bazı firmaları araştırıyorum hali hazırda.