Bu forumda, bu konuyu okuyanların arasında aylık 100-200k+ kazanan bir sürü adam var. Hiçbiri de işleyen bir iş modeli sunup arkadaşı bulunduğu zor durumdan kurtarmayı teklif etmemiş. Ok yaptığınız işi saklayın ama hiç mi işlediğini bildiğiniz bir yol yöntem yok. Güya bir kardeşlik ortamı var diyoruz. Arkadaşız diyoruz.
Örneğin, birileri ücretsiz niche site öneriler, verse, birisi nasıl yazı yazacağını gösterse, diğeri ücretsiz seo desteği verse...Bu sadece bir örnek. Düşen birini elinden tutup kaldıracak birkaç kişi çıkmalı diye düşünüyorum.
Sen niye öğretmiyorsun? Bilgin mi yok?
Demek ki akıl var ama bilgi öyle herkese dağıtılmıyor. Ya da o paraları kazananlar böyle -500k 'lara girdi, psikolojisi bozuldu, çok sıkıntı çekti başında yaralar çıktı yani aylık yüksek meblağlar kazanmanın bedelini kendisi ödedi. Şimdi bu sıkıntıları ben çektim siz çekmeyin deyip paylaşırsa elindeki kaynak kurayacak ve o eski fakir günlerine dönecek.
Zaten istemen de garip. Ben öyle kazansam, birine öğretince hemen kazanacak fikrim bile olsa, öğret ulan bana da bende kazanayım hani kardeştik filan dese yanından bile geçmem.
Halk seçimini yaptı ve bu tarz gönderiler maalesef çoğalacak.
Bu batak olayları artık hepimizin başına gelebilir. O yüzden gemisini kurtaran kaptan misali herkes kendi derdinde boğulacak dönemi...