konudaki yorumlar içler acısı.
siz de ne var misal neler var ?
ikinci dil, üçüncü dil ? yazılım ? mezuniyet ? bilgi belge diploma ?
ha hayaller ! unutmuşum hayaller para ediyor =)
forumda 3 liraya takipçi satarak ekonomiyi kalkındırabileceğini sanan arkadaş ekonomiyi eleştiriyor. temel soru " sizde ne var" ? hep istiyorsunuz ya eleştiriyorsunuz ya. yahu yakarışlarınız dahi kopyala yapıştır aynı yorumları binlerce twit olarak bulabilirsiniz. daha cümle üretemeyen insanlar ekonomik dengesizlikleri eleştiriyor. hangi biriniz 6 da kalkıyor okuyor çalışıyor üretiyor hangi biriniz ? ben bugüne kadar çalışıp da katma değer katamayan kazanamayan bir tek kişi görmedim. sizde bir şey yoksa 8500 liraya 30 gün talim etmek zorundasınız. dünyanın kanunu bu ülkenin değil. .üretemezseniz hazır alırsınız. hazır alırsanız istenen bedeli ödersiniz. o bedel de pahalıdır.

konu sahibi arkadaşım yukarıdaki yorumlarım sana değildir. aşağıdakilerde sert gelirse amacım seni kırmak değildir peşin belirteyim. samimiyetine istinaden; bu ülkede doğmak suç değildir hakkını haram edebilecek hiç kimse de yok bırakın bu karşılıksız yakarışları işinize gücünüze motive olun. bahane değil iş üretin. bu klasik cümlelerin arkasına sığınmak o kadar kolay ki . haram ediyorum abi. et bi daha et tekrar et. kime neyi ediyorsun. bu sistemin umrunda mısın sence ?

yeteneğin sadece r10 da mı ? yazılım satıyorsun burada varsın
****** da var mısın
upwork
bionluk
freelancer
Peopleperhour
bhw
guru bir sürü var
var mısın buralarda ?
%100 eminim yoksun !
olmadığın yerden kazanamazsın. dolar 21 lira mı. şikayet etmek komediden başka bir şey değil. sabaha kadar haram et yahu kimin umrundayız kime ne . kime neyi haram ettiğini dahi bilmiyorsun. google translate ile bile onlarca dilde %100 doğru etkileşim kurabiliyorsun sen halen tl kazanmak için çabalıyorsan 20 yıl sonraki konunda 98 model araç olacaktır. kabuğunuzdan çıkın . başka bir dünya var. zincirleri kırın o zaman dolar 50 olsun diye dua edersiniz.
bol kazançlar