Konu çok değişik yerlere gitmiş. Arkadaşın yaşını bilmiyorum yaşı genç olabilir. Ticarete girecek sermayesi olmayabilir yada tüm bunlarla uğraşmadan aradan komisyonunu almak isteyebilir. Konu arkadaşın çok iddialı olması sebebi ile dikkatimi çekti

Sitede kredi kartı olması gerekiyor diye bir ibare görmedim kart çevirdiğini düşünüyorsanız kapıda ödeme gönderirsiniz.
MertKose ; Sanırım ilgi çekici videolarla müşteriyi ürün almaya yönlendiriyorsun konudan anladığım yada videoyu yukarı çekecek bir açık buldun ondan yararlanıyorsun.
Tekstil, Ayakkabı, İç çamaşırı, Elektronik ve +18 ve bir çok ürün satışı için sistem kurarım çok satacağını düşündüğün ürünün de tedarikini sağlarım.
Müşteri hizmetleri, Operasyon, Depolama, Stok takibi, Kargolama..vs Tüm yasal süreçlerini yönetiriz. Sattığın ürünün ürün masraflarını ödersin ve %30 ben diğer işlemler için komisyon alırım. Sen satışını yaparsın gerisine karışmazsın buda benim teklifim. Sermaye koymana şirket açmana ürün aramana yada depolamana gerek yok.
Tüm hizmetleri ben sağlayacağım. Böylece ürünün satış fiyatını belirleyebilir daha çok satacağını düşündüğün fiyata satabilir yada istediğin ürünü sermaye koymadan ve stok yapmadan satabilirsin. Düşünürsen WhatsApp'dan iletişime geçersin
profilimde mevcut numaram.
İyi çalışmalar.