Makarna pilava yüklenin hocam
Mesela ben makarna yerken hiç doymuyorum 3 tabaktan altı kesmiyor sporla birlikte bu besinlerle 74 kilodan 85 kiloya kadar çıktım
hocam bende alamıyordum hatta 45 idim şimdi 53 oldum yani zorluyacaksın kral günde 1 yumurta mı yiyon 2. günde 2 ye çıkar 3 e çıkar zorladıkça zorla
Haptır şudur budur sakın hocam bakın ileride pişman olursunuz bende zayıftım 2 yıl 50 kiloda kalmıştım 1 yılda az ama bana göre gene iyi 10 kilo aldım nasıl sürekli yemek yiyorum ama aşırı değil yani yemek seçmiyorum mesela evde akşam diyelim yemek yapılıyor ben sevmesem de yiyorum yemek seçmeyerek yiyordum ve akşam yatmadan önce cicibebe süt karıştırıp yiyorum
Hocam, her sabah düzenli olarak 2 kase kadar(500ml süt) cicibebe yiyin fakat ülkerin olan değil,eti nin cici bebesini yiyin. 2 hafta sonra sonucu için teşekkür edersiniz
Gece yatmadan önce pilav yemeniz yeterli.
bende alamıyodum doktora gittim kan testi vesaire ilaç verdi vitamin hapı hiç birşeye fayda etmedi youtubeden videolar izledim onlarda pek fayda etmedi dışardan çok yemek yemeye başlayınca fastfood 2 senede 20 kilo aldım ilaç milaç hikaye daya köfteci yusufu burger king zurna dürüm sonra vermekle uğraşıyon ama
gece yatmadan 1 paket makarna ye her gün bak bakim nasıl alıyorsun
Bende veremiyorum...
Ben makarna ile kilo almayı başarmıştım sende deneyebilirsiniz her bünye farklı tabi
Hocam 182 62 kg idim. Daha sonra spora başladım işten sonra gidip 1 2 saat antreman yapıyordum. Antremandan önce biraz pilav yulaf vs yiyip antremandan sonra da yedim 3 ayda 11 kilogram aldım. Şunu da ekliyeyim, spordan önce yiyemiyordum ancak spordan sonra yemeğin arttığını farkettim. Kesinlikle öneririm.
Güzelyorumlarınız için teşekkür ederim bu konuyu açmak için aksamı bekledim herkes görsün diye ben alamıyorum arkadaşlar doktora hiç gitmedim açıkçası bunun için ama yemeğimi düzenli yerim hele iş yerinde yediğim yemeği 3 gün ac kalsam dışarda yine yiyemem o kadar sağlam yiyorum ama ya 1 gram faydası olmaz mı olmadi spor mu hocam spora 3 ay güttim zaten vücut yapım var ve doğal olarak var öyle sporda olmadi yane çalışmaktan yılarca kendi kendine inşa oldu en düzenli yemeğimi askerde yedim o zaman bir tik birşey oldu ama 1 ay kala eski halime tekrar döndüm hani insanlar bana çok zayıfsın vb gibi itamlarda bulunuyorlar soyle adama bakiyorum bilek yapsak paramparca ederim disgörünüşe bakıyorlar işte onun aksine 5 vakit namaz kılan biriyim 4 4 luk olmasada dinime katiyen bağlıyım ama dövme yaptırmak istiyorum vucudumzayıf olduğu için insanalar serseri vb gözüyle bakmasını istemiyorum işin gerçeği bundan ibaret hocalarım hepinize teşekkür ederim. 🙏🥰