Her yiğit farklı yoğurt yer , mesela Bim marketin yoğurdunu sevmiyorum , ev yoğurdu veya sütaş idealdir ^^
Yoğurt kaymaklı ise bir de tadından yenmez hocam
500 Script 10TL açık kaynak sınırsız lisans gel vatandaaaşşş

Dev kampanya
100 tl tokatlayacakken 600 tl tokatlayanlar olur gibi bu seferde.
Bu tarz konulara çok dikkat etmek lazım ekmek artık aslanın ağzında hocam
100 kelime 12 13 liradan ceviri yapiyorum. Yeminli tercümanım. Adam 100 kelimeyi 6 liraya yaparim diyor. Sonra bakiyorum ki full google veya yandex ceviri. Copy paste yapmış. Zaten belge ozelliklerden olusturma tarihlerine bakiyorum. 3 dk da 2 sayfa yazilmiş. Lan onun cevirisi en az 1.5 saat. Ama musteri ucuz diye ona gidiyor. Anlamıyor da zaten.
Maalesef, piyasada bu tarz durumlar çok sık görülüyor zamanla düzelmesini umuyorum
Ya hocam geçen instada gördüm

2000 liraya seo yapıyor 6 aylık
Bir dev kampanya daha hocam
merhaba ben de çok şikayet ediyordum sonra alışveriş yaptım onlardan bu kadar saçma sapan iş yapıyorlar kı sanarsın gerçekten işe yarayacak yok ya o kadar saçma ki sonra bize gelince müşteriler kesinat istiyor sen ucuza o eti yedin bize gelince mi kral oldun bir şey biliyoz ki o fiyatı veriyoruz.
Maalesef, aralarında belki işini doğrusuyla yapanlar vardır ancak genelleme yapacak olursak biraz sıkıntılı oluyor ucuz ticaretler
Ucuz mal alacak kadar zengin değiliz demiş bir abimiz. Birşeyin olması gereken bir fiyatı var. ama ucuz maldan her zaman korkarım.
Çok doğru bir söz olduğunu düşünüyorum, başlıkta belirttiğim gibi ucuz etin yahnisi yenmezmiş
İşini önemseyen ve zamanı değerli olan profesyonel olanı, işini önemsemeyip macera arayan ise uygun fiyatlısını seçer.
Kalite tesadüf değildir...
Bu konuda size katılıyorum
Ben şahsen şu Meta Verified olayını anlamadım forumda herkes birbirine Meta Verified hakkında şikayet konusu açıyordu ne dolaplar dönüyor acaba
Konu hakkında pek bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ancak ilerleyen dönemlerde tüm dünyaya açılırsa yüklü ödemeler yapanların pişman olabiliceğini düşünüyorum
Aynen, benimle konuşup fiyatı pahalı bulanlar gidip düşürme ( çalıntı) hesaplar alınca sonra yine bana geliyorlar bu seferde ben satmıyorum çok zevkli oluyor 👍
Kişinin yaptığı işi aynasıymış hocam