Merhaba arkadaşlar,

Bursa / inegöl'de 10 metrekare çarşı içinde küçük bir dükkanım var. İçerisinde kiracı vardı fakat çıkınca ben kendim bir şeyler yapmak istedim. Ne yapsam diye çok düşündüm fakat efektif bir şey bulamadım. Şirket açıp şirketin adresini orası olarak gösterip ofis tarzında kullanmak istiyorum (farklı fikirlere açığım).

Buna istinaden kıyafet üzerine ya da iç çamaşırı üzerine bir site açmayı bu sitede xml yöntemi ile anlaşmalı yerlerden ürünleri çekmeyi, çektiğim ürünleri komisyon ile satmayı düşünüyorum. Siteden satış yaparken de ek olarak dükkana gelenlerin ürünleri incelemesi için satış yaptığım ürünlerden birer tane numune alıp dükkana koymayı düşünüyorum.

Zaten şuan bir şirkette çalışıyorum riske girip işten çıkıp direkt bu işe yönelemem bu yüzden böyle bir yöntem düşündüm. Fikir verebilecek olan varsa bu konuda düşüncelerini bekliyorum.

Ek olarak, xml bayiliği ile dropshipping tarzında satış yapan varsa aranızda olay nasıl işliyor, nerelerden xml bayiliği alabilirim, bu işi nasıl yapmalıyım yarcımdı olabilirseniz çok sevinirim.

İyi forumlar.