Bu araç nasıl çalındı ? Detay verin
Aracı çalan kişi neden plakayı sökmedi ? Detay verin
Sizi nasıl tehdit etmiş olabilir ? Detay verin. (Hem arabayı çalıp hem polise şikayet etme yoksa böyle böyle yaparım diye mi tehdit etti ? tutarsızlık)
Türkiye turu yaptı demişsiniz, çalan kişinin kimliği belli. Polise verdim demişsiniz. Bu şahsın tüm illerde evi olmayacağına göre, otelde vb kalınca polisin sistemine kimliği düşmesi gerekiyordu. Kimliksiz otele giremez, girmek isterse ruhsat vb isterler. Detay verin
Ne zaman çalındı, kaç gün oluyor ? Detay verin.
- Hayatımda hiç bir hırsız görmedim ki, araç çalsın, çaldığı plaka ile Türkiye'yi gezmeye çıksın, sağda solda takılsın, Adı Soyadı bile belliyken, polise şikayet edilmişken aranıyorken Türkiye'yi rahatça gezsin, gezdiği yerlerde alenen çalıntı araçla, ihbar geçilmiş araçla ve aynı plakayla dolaşsın o arabayı parçalamasın, o arabayı satmasın. -
Tamamen tutarsız hikayeniz. Facebooktan gönderi atmayın, detaylandırın herkes inansın.
arkadaşım benimde başıma ilk kez geliyor. İsteğin üzerine ifade tutanağını attım bak bakalım. İncele eksik bi yer var mı?
Ayrıca konuda bağımsız diğer arkadaşalr numaramı istediler: 0530 348 0368 numaram