Aracım BULUNDU. İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM!!!
Böyle bir konuyla buraya gelmek isetmezdim ama çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor. Arkadaşlar aracım çalındı. Çalan arkadaş sağolsun bi küçük türkiye turu atmış araçta. Şimdi konuya başlamadan önce polise versene arkadaş diyenleriniz olucaktır. Merak etmeyin polise şikayettede bulundum. Aracımı çalan kişide belli. Adı Soyadı; Hakan AKSU
Bu şahsiyet ile bir araç ticaretimiz olacaktı. Onun aracını ben satın alıcaktım kendi aracımıda satıcaktım. Ama arkadaş sağolsun aracımı çalıp birde üstüne korkutup sırf polise gitmeyeyim diye eşimi, 3 aylık oğlumu ve beni ölümle tehdit etti. Konumuz bu değil ama şimdi araç nasıl çalındı diye soracaklara ufaktan konuyu anlatmak istedim. Aracımı dün İZMİR / BORNOVA da görmüşler arkadaşlar. Hgs geçişine de baktığımda en son evet izmire girmiş araç.
Aracımın marka modeli;
2010 Model BMW 3.16i siyah renkte
Plakası; 34 D 4053 şimdi aracımın kendi çektiğim fotolarını ekleyeceğim konuya. Bulan arkadaşa ise 5.000₺ para ödülü vereceğim. Yardımlarınızı bekliyorum

EDİT: aracın bana ait olmadığını öne sürenler varmış. AOG dahil bir çok grupta paylaştım şimdi edevletten araçlarım bölümünün ekran görüntüsünü atıyorum .

@Baris13; isimli arkadaşın isteği üzerine konuya ifade tutanağını ekledim.
Arkadaşın numarası gözüküyordu. Orayı karaladım

ifade ve görselleri kaldırdım