Öncelikle vay benim forumumun haline, 4 yıllık bir adliye çalışanı ve eşi 10 yıldır bu davalara bakan bir hukuk bürosunda çalışan biri olarak, sizin sağ duyunuzu çok takdir ettim.
Avukat ücret olarak 10.000TL istedi dediniz masraflar dahil mi, hariç mi, zira tahliye davası açılcak onaylanırsa tahliye işlemleri için para yatırlacak vs. diye biliyorum.
Kesinlikle hukuki yollar ile çıkartmaya çalışın ve bu işlemi bilen birisi ile yapın.
Millettin yıllardır sürüyor dediği davalar sürüyor çünkü, tahliye tah. yok, kira ödememe yok yani evden çıkartmak için bir sebebi yok sırf fazla kira almak adına çıkartmaya çalışıyorlar bu sebeple uzun sürüyor. Sizin süreç o kadar uzun sürmez ama bu konuda iş bilen bir avukat lazım. Avukatları da sanayi çalışanı gibi düşünün motor ustasıda oto elektiriğinden anlar ama püf noktalarını bilemez, bu konuda iyi bir avukat bulmanızı tavsiye ediyorum. Şehriniz hangisi bilmiyorum ama Antalya yada Antalya'ya yakın iller ise iletişime geçin eşimin çalıştığı büro ile bir görüştüreyim sizi.