ChronicL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun Geçen ay başıma gelen olay. O kırmızı ben diye belirttiğin şey tırnağımın ucunda çıkmıştı. Bu arada vücudumda 4-5 yerde daha var. Ben de patlattım ve aralıksız 2 gün kanadı. Bandajı çıkarttığım an kanamaya devam ediyordu ve korkmaya başlamıştım. Sen gibi doktora gittim pansuman yaptı gönderdi. Ertesi gün gittim, pansumanı açtı ve kanamaya hala devam ediyordu. Adrenalin vs tarzında pansuman yaptı ve 2 gün boyunca açmamamı söyledi sonra plastik cerrahi ya da cildiyeye gitmemi söyledi.

2 gün sargıda kaldı ve cildiyeye gittim. Gittiğimde doktor bandı açtı ve 5 gün geçmesine rağmen hala ufak da olsa kan akıyordu

Kılcal damarlar varmış o kırmızı benlerin yanında. Onu patlatmışım, yani sen de onu patlamışsın Sargı yaptı 2-3 gün daha kalsın dedi. 3 gün sonunda yeniden gittim. Toplam 8. günde falandım. Bu sefer tamamen dinmişti. Doktor kabuk bağlamasını istedi. Kabuk bağladıktan sonra tırnağını çekip, ufak bir ameliyatla alalım dedi. Şimdi kabuk düştü, kırmızı ben duruyor. Ama doktora gitmedim. Öyle yaşamaya devam ediyorum. Aklına takılan bir şey olursa yaz bana, çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz
Valla hocam şimdi doktora gidiyorum bende bakalım ne çıkacak bi kan tahlili yapsınlar değerli yourmunuz için teşekkürler sevindim düzelmesine