Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumu eşkıyalar basmış, döven kıran haneye tecavüz eden.
Hocam hukuktan kopmayın, buradaki birkaç ergenin gazına gelip sakın yasadışı işlere bulaşmayın.
Avukat ücreti fazla geldiyse başka bir avukat bakın kendinize.
Hukuk manupule edilebiliyor. Sistem kendi içinde açık bırakmış. Açıkları kullanan seni süründürüyor
Önceki mesajlarımı okuyabilirsiniz.

Bir komşumuz'da 1 senedir kiracısını çıkaramadı. Avukat 1 senedir uğraşıyor. Devlet gözünde kişi yardıma muhtaç gözüküyor , devletden'de destek alıp , devletide dolandırıyor. Araba ve daire almış oğlu mu ne birinin üzerine . Kendi üstünde bir şey yok.
Bizim komşunun'da eşi öldü , tek geliri 2-3 dairedeki kiralar. Kadın ağlıyor.

Benim bir kiracıda şirket kurup devletten destek alıp devleti dolandırıyordu

Ben kavga edilmesi taraftarı değilim sadece kendi işini kısa sürede kendin halledebileceğin yollar bulabilirsin. Şiddet zaten iyi sonuçlanmaz.

FBLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dava açmayıp bu şekilde hareket ettikten sonra kendi evine haneye tecavüzden mahkeme celbi geldiğinde ne olacak hocam onu da anlatsaydın ? Sence bunları yapıp haklıyken haksız duruma düşmeme şansı var mı ? Mantıklı mı yani ? Ülkede her şey ateş pahası. Avukatlar da ona göre fiyat çekiyor. Ya daha uyguna bir avukat bulmaya çalışacak ya da verecek 10kyı açacak davasını. Verdiğiniz tavsiye de tavsiye olsa. Adamın başını derde sokacaksınız boş yere.
Adamın kirayı ödemeye parası yok , dava açacak avukata 10 bin verecek ve dava mı açacak. Sen geride kanıt bırakmadıktan sonra o adam hiç bir şey yapamaz. Adalet karşısında kirasını ödemeyen sorunlu bir kiracının lafından ziyade , ev sahibinin lafı daha fazla dikkate alınır. Ki ortada kanıt yokken hiç bir şey çıkmaz.

Bu arada yanlış anlaşılmasın , benim söylediğim şey çirkef kiracılar için olan yollardır. Avukata verdiğinizde tek zarar eden siz oluyorsunuz. Bu insanlar hiç bir zarar görmüyorlar. Yoksa olması gereken elbette avukat ile işinizi halletmek. Ama karşındaki insan değilse avukatı bile süründürüyor