Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, bulursanız o şekilde harika olur onun haricinde ev kiraları aylık değil 3 aylık ve 6 aylı şekilde ve geneli peşin istiyor, otellerde kişi başı 1.000 en uygunu. Çarşıya göre değişiklik gösterebilir. Eğerki Gazimagusa merkezde bulursanız Lefkoşa ve girneye araç ile gidebilirsiniz. KKTC İskele kısmında kalırsanız dikkat edin araçlar sıkıntılıdır, sabah 9:00 11:00 13:00 gibi var sonra en son araba çarşıda iskeleye 6'da 6 daki arabayı kaçırırsanız başka araba yok.

Lefkoşa güzeldir Başkent otel fiyatları orta hallidir. Girne ve Gazimağusa genellikle yabancılar olduğu deniz kenarına yakın olduğu için fiyatlar uçuktur. Deniz Kenarında bir yer olabilir dersen, ben, Girne'de kalmıştım butik otel kahvaltı içinde 1400 liraydı 1 geceliğiydi.

İskele kısmında ev tutmak isterseniz günlük 50 euro dan başlar

not düşelim de Biraz haddiden fazla pahalı olmuş Kıbrıs ona göre kendinizi ayarlayın
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Evet pahalı yerler var ama oldukça uygun fiyatlı yerler de gördüm. Ama dediğiniz gibi bu şekilde daha da uygun olabilir. İskele kısmında olsun ya da şöyle olsun gibi bir düşüncem yok.