ben farkettim hocam her ay yapıyordu sanırım tek kişiye satılıktır diye burada sorumluluk tamamen sizde hocam alacağınız oyunu araştırın alacağınız kişiyi araştırın bende çok kez tüm haklarıyla uygulama devri yaptım kendimden siler daha elimi sürmem projeye
af buyrun ??? adam tek kişiye satılıktır diyecek ürünü bu şekilde pazarlayacak, ödeme öncesi bunu sorduğunuzda namus havarisi kesilecek bizde böyle bişey olmaz cart curt, sonra bunu siz fark etmeden her yazana satacak ve sorumluluk bende olacak ama kendisi normal haklı olacak *********** olmayacak öyle mi ???

buraya yazarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum biz r10 gibi bir platformda bukadar dolandırma tekniği ile böyle hırsızlık yapacağını ön göremedik napalım adam haklı böyle devam etsin mi diyelim

zaten şikayet konusunu okursanız biz farklı bir oyun üzerinden anlaşıp şahsa ödeme yapık olay şuan anlattığınız gibi değil. olaya hakim değilseniz lütfen boşa polemik yada güzelleme yapmayın. bal gibide insanları dolandırıyor ve banlanması gerekir.