kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kendiniz ihtar çekerek bir yere varamıyorsunuz bende geçen yaz kira ödemeyen kiracıma defalarca ihtar çektim , hala uyap'da icra dosyası duruyor , öyle mal gibi duruyor 1 sene oldu.

Avukata vermeniz lazım , Peşinden koşturan biri olursa bile bir kaç aydan önce çıkarma şansı yok.

Ama artık akıllandım , Türk insanın nasıl hakaret ettiğini , Kafa yapısını çözdüm. İnsan bu tarz şeyler yaşadıkça gerçekler yüzüne çarpıyor.

Yapman gerekeni söylüyorum : Elektriğini kestir , Suyunu kestir , doğalgazını kestir yada kendin kes. Sabahın köründe yada gece sürekli rahatsız et , Evin önünde komşular duyacak şekilde kira ödemiyorsun *********** diye bağır.

1-2 hafta bunu sürdür. Hala yüzü yoksa 2. adıma geçeceksin.
Yanıma bir kaç kişi toplayacaksın sağlam şekilde gideceksin , evde değilse kapının kilidini değiştirt , Evdeyse evden kovacaksın hırpalayacaksın. En iyi seçenek evde yokken eşyalarını dışarı atıp kiliti değiştirmek. Hiç muhattap bile olmadan.

Ama dikkat et kamera olmasın. Haklıyken haksız olma.
Dava açmayıp bu şekilde hareket ettikten sonra kendi evine haneye tecavüzden mahkeme celbi geldiğinde ne olacak hocam onu da anlatsaydın ? Sence bunları yapıp haklıyken haksız duruma düşmeme şansı var mı ? Mantıklı mı yani ? Ülkede her şey ateş pahası. Avukatlar da ona göre fiyat çekiyor. Ya daha uyguna bir avukat bulmaya çalışacak ya da verecek 10kyı açacak davasını. Verdiğiniz tavsiye de tavsiye olsa. Adamın başını derde sokacaksınız boş yere.