OdeKullan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@GokhanGok; ya neden kendini yoruyorsun Vereceğin en güzel örnek şu olur ki, hani bu kadar matematiği olmayan bırak Avrupa'nın A sını TR de bile barınamaz.
TR de saatlik asgari ücret ne kadar 44 TL , Avrupa'da en düşük saatlik asgari ücret ne kadar 9,60 € (200 TL)
Avrupa bizi kıskanıyor diyerek "benzin bile 2 Euro x 20 ile çarpanlar" yani Benzini 40 lira zannedenler
O zaman haydi oturun birim fiyat olarak gördüğünüz 1920 € asgari ücreti , şu an serbest piyasa Eurosunu 25-26 ile çarpın görün aradaki makası.
Geçenlerde TR ye geldim. Ne banka, ne döviz bürosu Euro alıp veremiyor. Anca kuyumcuya ya da kapalı çarşıya gideceksin de oradan bi şekilde yüksek makasla halledeceksin işini.
Çıkarın şu at gözlüklerinizi ya. 1 TL ye sakız bile alamazken 1 TL ye iş satmaya çalışanlar var. Neden? Bugün 1 ekmek alırsam belki karnım doyar kafasında. Bence boş yere kendinizi paralayacağınıza neden bu düzen bu halde, ne yapabilirsiniz onu düşünün.
Hee yok biz halimizden memnunuz diyorsanız, Allah ıslah etsin

Sevgiler.

Olaya şöyle bakmak lazım, ben 20 birime ne alabiliyorum. Türkiye de yaşayan 20 birime ne alabiliyor. Bunun farkına varırlarsa zaten sorun kalmayacak.