batukay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dingonun ahırı mı sanıyorsun burayı? Her şeyin yasal bir karşılığı vardır. Aç oku biraz. Başka avukat mı yok? Yoksa avukatla dava açma zorunluluğu mu var? Okuma yazma bilemeyen insanlar işi şiddetle çözmeye çalışır. Bu tür insanlar da genelde hep DAYAK yiyip EZİLMİŞ oldukları için çözümleri sadece bu sanarlar. Üzülme sen de bir gün sen de dayak yemekten kurtulup birilerini dövebilirsin belki...

Konu sahibine geçmiş olsun dilemekten başka bir şey yapmam. Konusunda bu tür şeyler yazdığım için kendisinden özür diliyorum. Çünkü bu yasalara aykırı zihniyetle, kira vermeden oturan kişilerin zihniyeti aynıdır. Her ikisi de zorbalıktır.
Bu tarz şeyler yaşamadığın zaman bu kafada olman normal.
Bende 30 sene senle aynı kafadaydım. Bu kafa ile bu ülkede iş yürümüyor yaşayınca anlıyorsunuz. Sormuşsunuz ya , Dingonun ahırıymış hocam burası

Avukat tutsa daha ucuza gelir kendi uğraşmaz. Adam istanbuldan tekirdağa sürekli ihtarname,icra,dava için gidip gelecek öyle mi ? Ha birde işe yaramıyor.

+ Devletin sistemlerin birbirinden haberi yok , ihtarname çekiyorsun ortada sonuç yok , Bana geçen bir ceza geldi , düşünüyorum ne olduğunu bulamadım. Ben pinpirikli biriyim ne devlette ne birinde 1 TL borç kalsa gece rahat uyuyamam.

Gittim vergi müdürlüğüne kiracının şirkete yollaması gereken ceza , bana gelmiş. Oradaki yetkili böyle bir şey olamaz bu ceza sana nasıl geliyor dedi.
Haklısın itiraz et ama sonuçlanması zaman alır astarı yüzünü geçer öde kurtul dedi. Ben istanbuldan başka şehire gidip bunla mı uğraşacağım ?
Ödedim çıktım , haram olsun dedim yapabileceğim başka bir şey yok. İtiraz etsem silerler ama git-gel uğraş derken daha çok masraflı olacak.

Bu kiracı bedava oturdu , elektiriği bedava kullandı , aidati bana yıktı. Avukat bile çıkaramam ben bunu diyor
Artık parasını geçtim midem bulandı bu işten , gittim arkası sağlam birine sattım mülkü 24 saat içinde adamı çıkardı. Çıkmazsa gazetenin 3.sayfa haberine düşeceğini biliyor çünkü.