Selamu Aleyküm,
Google adwors hakkında bir kaç sorum var yardımcı olabilecek varmıdır acaba.
1. İlgili videolar ne demek benim videolarımı katmam gerekıyor benım kanalımdaki videolara yakın videolar mı katmam gerekiyor.
2.gösterim sıklık sınırı ne demek , ?
3. Gösterim sıklık sınırı ne demek ?
4.Anahtar kelimeleri yazmak zorundamıyız yazmamız gerekiyorsa kaç tane yazmamız doğru olur?
5.yerleşimler : burada kendi kanalımıza yakın içerigimize yakın kanalların eklememiz gerekiyor kaç tane eklemek doğrudur. ve yerleşimler kısmında kanal videolarıda ekleniyor bizim içeriklerimize yakın olan kanalların videolarınıda eklememiz doğru olur mu olursa kaç tane kanal eklemek doğru olur kaç tane videolarını eklemeliyiz.
Son olarak : teklif Maksimum GBM teklifi bu kısımda yaptılan optimizasyona göre değişkenlik gösteriyor örnek veriyorum bi ayar yapınca 0.17 kuruş oluyor ayarlar ıle değişiklik olunca 2.40-3.35 gibi rakamlarada çıkıyor
Maksimum GBM teklifi : bu kısım yüksek çıkması o rakamı uygula dedıgımızde o ücreti mi kesecek yoksa ortalama GBM : mı çekıyor.
örnek veriyorum : Maksimum GBM teklifi : 1.64 tl çıktı biz o rakamı yazmak yerine 0.20 krş yazdımızı zaman orada yazı çıkıyor bütçenizi tamamen harcamayabilirsiniz diyor bu durumda ne yapmamız gerekıyor sistemin önerdigi teklifi vermek mi dogru kendımızın ıstedıgımız tkelıfımı yazmamız dogru oluyor o zamanda butçeyi harcamayabilir. bana yardımcı olacak birileri varsa yardım edebilir mi acaba çok teşekkür ederim iyi forumlar.

Gösterim sayısı ve görüntülemeler tahmini rakamlar sanıyorum ve son olarak : TEKİL ERİŞİM ne demek bu konu hakkında beni aydınlatırmısınız rica etsem.

Oyun videoları içerigi üretiyoruz.