Hocam kendiniz ihtar çekerek bir yere varamıyorsunuz bende geçen yaz kira ödemeyen kiracıma defalarca ihtar çektim , hala uyap'da icra dosyası duruyor , öyle mal gibi duruyor 1 sene oldu.
Avukata vermeniz lazım , Peşinden koşturan biri olursa bile bir kaç aydan önce çıkarma şansı yok.
Ama artık akıllandım , Türk insanın nasıl hakaret ettiğini , Kafa yapısını çözdüm. İnsan bu tarz şeyler yaşadıkça gerçekler yüzüne çarpıyor.
Yapman gerekeni söylüyorum : Elektriğini kestir , Suyunu kestir , doğalgazını kestir yada kendin kes. Sabahın köründe yada gece sürekli rahatsız et , Evin önünde komşular duyacak şekilde kira ödemiyorsun *********** diye bağır.
1-2 hafta bunu sürdür. Hala yüzü yoksa 2. adıma geçeceksin.
Yanıma bir kaç kişi toplayacaksın sağlam şekilde gideceksin , evde değilse kapının kilidini değiştirt , Evdeyse evden kovacaksın hırpalayacaksın. En iyi seçenek evde yokken eşyalarını dışarı atıp kiliti değiştirmek. Hiç muhattap bile olmadan.
Ama dikkat et kamera olmasın. Haklıyken haksız olma.
Merhaba hocam, biz İstanbul da ev Tekirdağ da olduğu için bunları yapamıyoruz. Avukatın istedigi 10 bin bu iş için çok mu, az mı?
Kira sözleşmesi 1 senelikti. 10 yıla kadar oturabildigini biliyorum fakat bu sözleşme yenilenmezse veya ihtar cekilmeme durumunda geçerli. Adam hem kira vermeyeceğim diyor, hem çıkmayacağını söylüyor. Erkekseniz çıkartın gibi konuşuyor.
Dövmesine döveriz de, karisi çocuğu var.