Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bir işçimiz var, İşe girerken verdiği bilgilerde yanlışlar fark ettik. Girerken doğru bilgi vermediğini gözlemledik bunlar çok büyük şeyler değil mesela, askerliğini yaptın mı diye sorduğumuzda yaptım dedi fakat sonradan askerlikten muaf olduğunu öğrendik çünkü trabzonda acemi birliğini yaptığını söyledi Trabzonda acemi birliği yok her neyse bunun gibi bir kaç tane yanlış bilgi verdiğini gözlemledik. Kullandığın ilaç var mı diye sorduğumuzda yok dedi fakat düzenli olarak bipolar tedavisi için psikiyatrik ilaç kullanıyor.
Tehlikeli sınıf bir imalathanemiz var ama bariz hatalar yapmadıkça ölümlü kazalar olma ihtimali çok düşük bir imalathanedir.
İşçinin çalışma performansına gelecek olursak hiçbir amiri yeni işçiden memnun değil performans olarak çok yavaş ve anlama sorunu yaşadığını söylüyor amirleri.
işçiyle bu konuyu görüştüğümüzde savunması "benim de evime ekmek götürmeye hakkım yok mu" "doğruyu söyleseydim beni işe almayacaktınız" gibiydi.
Bu arkadaşı işten çıkartmanın etik ve hukuki açıdan durumunu sizinle tartışmak istiyorum bilgisi veya tecrübesi olan benimle paylaşabilir mi?