tihacuM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten insanlar öyle bir ş. kapılmış ki, avrupaya gittiğinde hazır ev, iş ve para ile karşılıyorlar sanıyorlar. Maalesef tiktok, instagram ve diğer platformlarda avrupa güzellemesi yapıp kendilerini izleten ve paraları cebe indiren arkadaşlardan dolayı bizim gariban milletimiz de inandı. Elbette kurulu düzen yoksa dünyanın hangi ülkesine gidersek gidelim, hayat zor. Emek olmadan yemek olmuyor. Ülkemizin avrupa standarlarına gelmesini istiyorsak önce kendimizden başlayacağız düzeltmeye, kimse aynaya bakmıyor herkes sanırsın sütten çıkmış ak kaşık
Bunca yurtdışında yaşayan insan konudaki yalan söylüyor bir siz doğru söylüyorsunuz yani öyle mi ? Biz niye kendinizi düzelmemiz lazım onu anlamadım ? Yılda 10 küsür milyar dolar elin suriyelisine harcayacaklarına kendi vatandaşına baksınlar... Hükümetin ekonomi yönetim beceriksizliği neden milletin hatası oluyor ? O kadar taraflı yorum yapmışsınız ki ne anlatsak boş .Almanya bizi kıskanıyor .Dış güçlerin oyunu hepsi size bu lafları söylemek lazım sadece anlaşılan =) .Harbi komiksiniz ya .Yazmayayım yazmayayım dedim de olmadı.İnsanların aklıyla oynamayın be kardeşim yeter da.. Türkiyenin ekonomisi berbat kabul edin artık şunu.Dünyada kriz falan da yok.Anca saf insanları kandırırısınız bu laflarla.Kimse yurtdışında hazır iş var demedi demez de zaten ama ekonomileri bizim ülkenin kat ve katı alım gücü de.
Seni de blokluyorum tartışmamak adını yazsan da görmem.Kendi yalanlarınızla size mutluluklar.....Cevap vermeyeceğim blokluyorum istediğini yaz.