Hayırlı olsun. Araç için döner başlık ve köpük aparatı alırsanız çok memnun kalırsınız.
Bende araç yıkama işine bayılan biriyim. 1 günümü iç dış yıkamaya harcarım. Mesela dün gibi. Aracıma kimseye binmeye kıyamıyor (gerçekten binmiyorlar

)
Nasipse bu haftasonu komple detay yapacağım araca. koltuklar sökülüp yıkanacak. taban halısı yıkanacak. tavan silinecek. motor içi temizlenecek.
kendim yapacağım hepsini.
Basınçlı yıkama makinesine gelirsek benim bu makineyi uygun şartlarda kullanamamamdan ötürü bana eziyet oluyordu. Dediğim işlemleri abimin dükkanında pazar günü iş yokken yapıyorum. Sürekli makineyi kur kaldır sıkıldım. Hortumun ucuna tabanca takmak çok daha avantajlı oldu benim için. Makinenin hortumu gerçekten kısa kalıyordu. makineyi de taşımam gerekiyordu araç etrafında dolanırken.
Tekrar hayırlı olsun. Müstakil eviniz varsa kesinlikle memnun kalırsınız.
Aynen hocam o köpük aparatını da aldım

Müstakil ev hocam. Makine kurulu olacak her zaman. Fişi ve hortumu takılı olacak yani.
Teşekkür ediyorum.
Hocam teşekkür ederim. Karcher K5 aldım.
karcher k3 şunu aldık ne basınç var ne düzgün yıkıyor kesinlikle tavsiye etmem aldık attık kimbilir nerede köyde.
Hocam bende bu yüzden Karcher K5 aldım. Çok fazla video izledim. K3 - K5 - K7 için. Aslında K7'ye bir göz kırptım ama baktım o kadar fiyat vermeye gerek yok. Ortancasını aldım.

Videolarını izlediğim de yeterince basınç gördüm. Aynısını K3 için diyemeyeceğim ama. Yanında köpük aparatını da aldım. Bakalım, inşallah memnun oluruz.