GokhanGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam inan gına geldi bunlardan bana. Türkiye'de vasıfsız biri 12 saat çalısıyor mesai yok asgari alıyor ab de hadi ab'yi geçtim isviçre de 8 saatten fazla çalışamazsın çalışırsan da saatin iki katı olur. Migros, denner, coop, lidl, gibi market zincirleri var. Ctesi akşam 6 dedin mi kapatır pazarları açmazlar. Dİğer günler de 8'e kadar çalışırlar. Neyin kıyasını yapıyorlar anlamıyorum.
Sırf mevcut hükümetin beceriksizlerini örtbas etmek için avrupa bizi kıskanıyr yalanlarına inanıp insanları trollemeye çalışıyorlar işin kısacası ama aklı başında araştırma yapmış insanları kandıramazlar anca kandırdıklarını sanarlar.Ülkesini çok seven kesinlikle ayrılmak istemeyen ben bile artık yurtdışı ülkelerini araştırmaya başladım acaba hangisi olur nasıl yapabilirim denesem mi vs diye düşünmeye başladım..İnsanlar neden geleceğini düşünüyor diye düşünmüyorlar da anca insanların aklıyla oynuyorlar..Hele yurtdışından türkiyeye gelip örnek almanyadan yok almanya şöyle böyle diyenler varya yemin ederim ordaki hükümetin yerinde olsam hepsini deport ederdim madem burası kötü gidin ülkenizde yaşayın diye.