Arkadaş son mesajlarında rengini az çok belli etmiş zaten. Güzel kardeşim konuda ekonomiden, iş imkanlarının zorluklarından bahsediyorsun ama sonradan adamın mesajına ben 10 bin euro alacakken burda 20 bin TL'yi sırf Türklükten vazgeçmeyeyim diye alıyorum diyorsun.
Vasıfsız insan her yerde vasıfsızdır. Ancak şu bir gerçekki Avrupa'da yaşam standartların otomatik olarak artıyor.
Gelelim Türkleri aşağılıyorlar hor görüyorlar meselesine. Sen Avrupa'da sadece 4 yıl yaşayarak bizim ülkemizi mi unuttun güzel kardeşim? Kendi ülkemizde Türkler birbirini aşağılamıyor mu sanıyorsun? Lazı, Çerkezi, Kürdü, Alevisi, Sunnisi, Hanefisi, Müslümanı, Ateisti, Deisti, A Partilisi, B Partilisi, C Partlisi, Fenerbahçelisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Doğulusu, Batılısı... Ve aklıma daha gelmeyen birçok farklı alanda kutuplaşmış ve kanlı bıçaklı olmuş bir ülkede yaşıyoruz. Şuanda İstanbul'un göbeğindeyim mesela. Dışardan deli gibi silah sesleri geliyor. Es kaza Fenerbahçe formam üstümdeyken markete gitsem iki adım sonra cenazemi kaldırırlar. Sen halen Avrupa' da Türklere yan gözle bakıyorlar, arkamızdan dedikodu yapıyorlar, eziyorlar falan diyorsun.