GokhanGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya sen yazılımcısın madem isviçre de alacağın parayı söylüyorum sana. Gel isviçreye söylediklerim yalan mı doğru mu gözlerinle gör. Madem sahte değil kimliğin iş başvuruları yap. İş ilanlarına bak. Millete hayal satmıyorum ben. Kaçak olarak gelenlerin alacakları parayı da söylüyorum real olarak geleceklerin de. Sen ab yi kötüleyip ama euro için gelip vasıfsız işlerde çalışmaya mahkumsun o halde. Devam et bu yolda. Hadi rastgele
sen konuyu okumadan atladığın için bu hale geldi bu konuşma tablosu biz burada parayı değil maneviyatı ve ülkenin gençlerine aşılanan tabloyu konuşuyoruz ben burada 20bin tl yerine orada 10k euro alındığını bilmiyormuyum? ama ben niye 3 evladımı yurtdışında türksüz gibi okutayım neden bu görüşüme saygı duymadan atladın konuya bu tamamen tercih meselesi ben avrupada 2015 senesine kadar kalmış biriyim gelipte insanlara iyi taraflarını anlatanlara istinaden açtım yoksa çoğu arkadaşım ingilterede yazılımcı gidemezmiyim giderim ingiltere abden çıktığı halde orada çalışıyor ve kalıyorlar ama ben benim düşünceme göre gereksiz buluyorum saygı duymalısın her insan senin gibi düşünmez düşünemez bazılarına anlatmak istediğimde bu bazısı imkanı olduğu halde türklüğünü ailesini çocuklarını bırakıp gidemez umarım anlamışssındır