Benim yazdığım isviçrede olan birinin böyle küçük hesaplara girmesinden ziyade gelipte kaçak birinin ne şartlarda yaşadığından bahsetmekti zaten? sen kendin üzerine alınıpta konuya asarım keserim modlarıyla girmedin mi!
Hadi gelelim senin cümleni tamamlamaya en düşük 4500 alan biri neden alt şartlarda yaşıyor isviçre cennet değil miydi? devlet yardım etmiyormuydu mültecilere

aaa pardon evlere polis kaçak mülteci baskını yapmıyor mu yoksa? kardeş bak dalgana gece gece üzerim seni. insanların hayalleriyle oynama...
Ne kullanıyorsun kardeşim sen ? Kafan baya güzelmiş.
Küçük hesaplara girdiğim yok senin yazdıklarına karşı ben de kendi düşüncelerimi belirttim bu bir. Bir ikincisi sen sadece kaçak birinden bahsetmedin evlilikten bahsettin, aile ile beraber gelip yaşamaktan gıda'dan işlerden bahsettin. Ve asarım keserim modlarına girmedim. Bir diğer konu da burada alt şartlarda yaşıyor derken 4500 alan biri alt şartlar da yaşamıyor ki. Onu nereden çıkardın sen ? Bak dostum bir şey bildiğini zannediyorsun ama hiç bir şey bilmiyorsun. Sen kimsin de beni üzecekmişsin. Vasıfsız adamın tekisin. Milletin hayalleri ile oynayan da sensin. Madem bu kadar kötü bir ülke, gelip çalışma avrupa ülkelerin de ha gelip çalışıyorsan da millete boş yapma. Devlet mültecilere yardım yapıyor. Barınma veriyor, aylık para veriyor, eğer evlere çıkarsa cebine harçlık koyuyor. SOsyal devlet . Ve polis kaçak mülteci baskını falan da yapmıyor. Sen ne üdüğü belirsiz kişilerle kalmışsın. Her yeri aynı zannediyorsun.