Yukarıdaki arkadaşın da soruna cevap vererek açıklıyorum Avrupa Birliği konusu şuan hayal ama serbest dolaşım hakkı var oturum kartı ile gezebiliyorsun. Oturum izni şirket kurmak veya gayrimenkul veya evlilik gibi değişiyor ama oturum izni Polis merkezinden alınıyor ortalama 100 ila 200 euro gider evrak kürek masrafı.
Diğer konu şirket kurulum aşaması normalde bedava , şirketi kurmak için gerekli sermaye 1 euro. Muhasebeci hallediyor. Kurulum bittikten sonra ödeme yapıyorsunuz oda muhasebecinize bağlı benim muhasebecim başken podgorica da şirket kurmak için de uygun bir yer hem ucuz ofis vb hemde gelişmekte olduğu için yatırım imkanı var. başkent zaten bütün işlere burada. Şirket kurarken ofis tutmanıza gerek yok ilerisi içinde yok muhasebecim ofisini şirketimin adresi gösterdi. Ben şirket kurarken ne kadar kurdum gelelim oraya. Ben sadece notere 50 euro verdim. şirket kuruldu sonra muhasebeciye 50 euro verdim aylık 50 euro muhasebe ücreti ödüyorum aktif ve pasif şirket olarak devam ediyorsunuz detaylı konu tabi ama ortalama iş yapmasanız bile pasif olarak gideriniz 50 ila 100 euro arası. yani cebinize 50 euro noter için koyarsan 50 euro da muhasebeci için 100 euro bu iş tamam.
Gelelim iş potansiyeline karadağ da yaşanır mı iş yapılır tabiki koca bir HAYIR iş hacmi yok iş imkanı yok sadece avrupaya kaçmak için kısa bir yol. daha detaylı anlatırım wp den görüşürüm gitmek isteyen varsa yardımcı olurum kolay gelsin r10+ eksik etmeyin bilgi işinize yaradı ise