neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsam hiç vermem. Evin lavabosu için birini çağırdık 2-3 mt lik yere 2500 dedi. Tamam dedik yaptırdık daha yemek filan bekliyor zaten 2 saat işi sürmedi kola ikram ettim parasını ödeyip teşekkür ettim.

Bu adamlar azbuz paraya çalışmıyor yevmiyesi en düşük 900-1000₺. Aç doyuracak değilim ya kendileri getirsin ya da parasını verip alsın. Yine aynı zamanda ev taşıdım nakliyeciler sabah içeri girer girmez abi kahvaltı yapmadık diyor. Öğlen oldu acıktık diyorlar. Bi Türkiye de görüyorum böyle beleşcileri Avrupa da böyle bir şey göremezsin.

Yeri geliyor ben babamla montaja gidiyoruz 3-4 saat. İşini yaptığımız market bile olsa parasını verip su alıyoruz. Adamlar alışmış her yerde bedava yemek yemeye yüzleri düşmüyor o yüzden.
Belki olması gerektiği budur deyip içime attığım çoğu şeyi yazmışsınız. Evet elbette güç gerektiren zor bir iş fakat ustalar 09:00'da geliyor zaten işe başlayana kadar 10 oluyor. Her saat başı çay molası 13:00'da öğle arası 16:00'da da paydos oluyor en geç. Dediğiniz gibi yevmiyeleri de o civarlarda. Fakat bir bekleyiş içinde oldukları için üstüme vazife oluyor haliyle. İnsanız biz de sonuçta onlar çalışırken elimizden ne geliyorsa yardımcı olmaya çalışıyoruz.