Ek gelir için forumda örneğin şurada şu kadar hesap oluştur tarzında günlük 150-200 lira ile ayda 6.000 TL ek gelir yapabilirsin. Tabii her gün böyle bir kazanç elde etmek için işveren bulman gerek onun dışında bende öğrenciyim yani herhangi bir yetenek yoksa internet üzerinden pek bir şey öneremeyeceğim, umarım borçlarından kurtulursun
Allah razı olsun hocam sağolun.
Hocam youtube kanalını satamazsın ama kendi ortaklık kısmını satabilirsin. Örneğin eğer biriyle ortaksan kendi hissen %50'si oluyorsa ortaklığı başkasına satabilirsin.
Hocam arkadaş yanaşmıyor ona yoksa çoktan satardım da.
Merhaba hocam, Ankara'da iş bulmak da iyi kazandıran iş bulmak da kolay değil ama sisteme biraz para soktuktan sonra birkaç ay içinde biter borç; 12-15 bin lira ve üstü bir iş bulabilirsen bence sorunun çözülecek gibi.
İnternetten dijital veya fiziksel ürün satışı, gelirli site gibi şeyleri de araştırabilirsin; tabi gelirli site hesap vb. hesap-ürün-hizmet satmak kadar hızlı gelişmez.(alım-satım yatırım tavsiyesi değildir)
Tek söyleyebileceğim, gerçekten plan yapıp uyduğun sürece bir şekilde kapanıyor borçlar. Yapabildiklerini düşünüp buna göre Ankara veya başka bir yerde düzgün maaşlı bir işe girersen işler rayına oturacak gibime geliyor.
İnşallah hocam. Kalbimi bozmuyorum ama inanın geceleri bazen lavaboya gidip gizli gizli ağlayarak içimi boşaltıyorum. Çok farklı bir pskoloji.
Forumda yapabileceğin işleri bir araştır konu aç. Başka önerebileceğim bir şey yok piyasa allak bullak ama şu an en ideali bu görünüyor benim gözümde.
Teşekkür ederim hocam. Normal işten vakit kalırsa tabi ki de yapabilirim bunu.