Bir bakıyorum herkeste para var diyorum sorun bende diyorum diğer yandan böyle konuları görünce yok bi bizde sorun var diyorum gerçekten bazı şeylerin hiç tadı kalmadı sorunuza gelicek olursak bilmiyorum kimse kimseye para vermiyor bu devir de birazdan 2500 çok bir para değil 5 kişiden 500 TL istesen 2500 yapar diyen troller cikicaktir aldırış etme kula ağız eğmektense borç girsin daha iyi.
Hocam kesinlikle minnet etmek huyum değildir. İlla ki çıkacaktır öyle insanlar. 2500₺ benim için büyük para bazılarının tek günlük parası. Ben sadece mental olarka hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Çıkış yolunu kendim bulamıyorum sizlere danışman istedim.
Maaş konusunda daha yüksek maaşlı yerler bulabilirsiniz, örnek vermek gerekir ise:
https://www.instagram.com/p/CstBFA5tWd5/
Haricinde evden eşinizinde yapabileceği bir şeyler bulmaya çalışabilirsiniz malesef ülkemizde asgari ücret ile geçinmek tek kişi çalışarak çok zor...
Hocam eşim çocuğa bakmaktan inanın hiç bir şey yapamıyorum. Haylaz hiç durmuyor yerinde. Bazen yemeğe temizliğie bile yardım ediyorum bu yüzden. yani o çok zor ihtimal.
Bir taksici ile anlaş gece veya gündüz ek iş olarak taksiye çık veya part tjme ek iş bul ve o kazancınla borcunu öde sadece emin ol zor olucak kendimden biliyorum 12 13 saat setlerde çalışıp gece taksiye gidiyodum ama maddi olarak rahatlayınca bütün yorgunluk gidiyor emin ol sadece biraz dişini sık ve kesinlikle idda kumar vs bulaşma para için Allah büyük çocuğununda var rızık gelir biryerden dert etme
Hocam sabah 10 da gelip akşam 10 da çıkıyorum eve gitmem 11 oluyor. Eşim çocuktan dolayı yapamadığı işleri falan ben gelince yapıyor mecbur. Bu yüzden o saatten sonra çıkmam zor oluyor.