1 aydır MHRS uygulaması ve alo 182 üzerinden randevu almaya çalışıyorum. Ben ömrümde bu kadar rezilliği hiç birşey de görmedim yaşamadım!
MHRS uygulamasına girip aldığım randevular gözükmüyor, alo 182 yi arıyorum aktif randevunuz yok deniyor bende yeniden randevu alayım diyorum uygulamada hata alıyorum ve daha sonra tekrardan deneyin diyor. Bense bu sefer yine yeniden 182 randevu hattını arıyorum karşıdaki sağlık bakanlığı çalışanı eşliğinde birlikte randevu oluşturuyoruz ve bana randevunuz oluşturuldu diyor şaka gibi ama ortada yine gözüken bir randevu yok. Tekrardan 182 arıyorum bu sefer hayır randevunuz yok deniyor. Tabi bu süre boyunca sistemde gözükmeyen bir randevuya gitmediğim için 15 gün ceza yiyorum!!
Sağlık bakanlığını aradım şikayet oluşturdum bir iki defa arandım inceliyoruz dendi ama boş!! 15 gün geçti arayan çözen olmadı daha sonra....
Gel gelelim bu güne 15 günlük ceza bitti 1 hafta sonrasına randevu aldım uygulama üzerinden başarıyla oluşturuldu dendi ekran SS aldım. 5 dakika sonra kontrol etmek için girdim yine uygulamaya ne göreyim aktif randevu bulunmamaktadır yazıyor!
Ve yine döndük başa! başka randevu oluşturmaya çalışıyorum daha sonra tekrardan deneyin hatasını yine çıkarıyor önüme.
Dava etmek istiyorum ama boş çıkacağı için uğraşmak istemiyorum göz göre göre tedavi olamıyorum sağlık hakkımdan mahrum kalıyorum yazıklar olsun diyecek söz yok...
Ne yapabilirim?