Merhaba, annem yaklaşık 4 5 senedir makrome işi ile uğraşıyor. Bu sene işleri iyice büyüttü yurt dışından dahi iş almaya başladık. Şuan 10 - 12 ev hanımına iş vermeye başladı. Devletin sunduğu ev hanımlarına yönelik muafiyetlerden faydalanıyordu fakat işler büyüdüğü için artık şahıs şirketi açma fikrini sundum hepimize mantıklı geldi. Genç girişimci desteğinden faydalanabiliyorum. Bu konular hakkında bir kaç sorum var.
Öncelikle yurt dışına ihracat yapmayı düşündüğümüz için (etsy gibi platformlarda) vergilendirme olayları farklı oluyor sanırım. Bu işleri bilen muhasebeci İzmir içinde tanıdığı olan var mı?
Bunun dışında ben genç girişimci olayı dışında devletten teşvik alabilir miyim bu konuda detaylı bilgilendirme alabileceğim bir kaynak öneresi var mı?
Etsy gibi platformlarda içerik girişi - seo - pazarlama için destek veren arkadaşların fiyatları şuan ki bütçemin bir tık üstünde - ücretli uygun fiyatlı yada ücretsiz kaynak önerisi alabilirim.
Bu tarz iş ile uğraşıp yardımcı olmak isteyen olursa her türlü fikir ve öneriye açığım. Geçen sene mezun oldum 1 senedir işsizim

Bu işi değerlendirip büyümek istiyorum.
Ayrıca iş alımlarımız hala aktif sezon yeni başlıyor.
Türkiye pazarında Kuşadası - Didim - Bodrum' da bir çok işletme ve otele iş yaptık. İş alımlarımız da açık otel - beach clup - kafe sahibi olan arkadaşlarım - abilerim iletişime geçebilirler.