TheYuma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbulda zorlarsaniz 8 bine 2+1 veya 1+1 ev bulabilirsiniz suan bende o civarda bakıyorum ve ev var eger ki istenilirse 2 asgari ucretli istanbulda da olsa bir sekil gecinir cok rahat olamazsın belki ama inan bana gecinebiliyorsun ufak sehirlerde ulaşım sıkıntısı is sıkıntısı ve asgari ucreti bile cok goruyorlar istanbul is icin guzel yasamak icin de güzel bence biran once ayaga kalk ve calismaya basla yasamak tr de gercekten cok zor ama kimseye muhtac olmamak icin bir daha 1 hafta ac kalmaman icin veya sokaklarda yatmaman icin ayaga kalkip çalışman sart tr nin neresinde olursan ol çalış çalış ve nasil yukselirim onu düşün iyi günler
hocam belirttiğiniz aralıklardaki evler ya esenyurt kot 3 yada dökük bakıma eksik yerler düzgün yerlerde vardı ama şansınıza verirlerse misali evet ayağa kalkıp çalışmam lazım öğrenci halimle okulu bırakıp çalışıcam ayağa kalkıcam şunu düşündüzmü acaba okumak lüksmü ? okumak bana artık lüks çünkü o bütçem yok artık ne yapıcam ben asgari ücrette tabiki çalışıcam ama çalışıp didinip bi yağlı kapı çıkmaz çalışıp çalışıp yükselemezsem ne olucak aynı yerde sayıcam hocam onu bunu bırakın lafta çok kolay söylüyorsunuz dediğiniz gibi yükselen insanlar nadir var şuan bende iş arıyorum didiniyorum okulumu bırakıcak kadar didiniyorum salak değilim sonuçta ama kalkıp çalışman lazım demeniz telefonu göster diyen dayılardan farksız yada şunuda sorun kendinize neden bir öğrenci okulunu bırakıp çalışmak zorunda kalıyor neden insan gibi yaşayamıyoruz