Begeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@rowCount; Hocam yaklaşık 200 adete yakın script demosu kurulumu için bir sunucu aldım oraya kurdum sadece demoları çalıştırmak için bunun içinde cpanel lisans ücretleri yüksek olduğu için ücretsiz bir alternatif ile halletmeye düşündüm plesk için de bazı yazılımlarda sıkıntı olabiliyor o yüzden tercih etmedim ben de. Cwp için genel ayarlarını vs yaptım fakat hız, güvenlik gibi optimizasyonlar ekstradan neler yapılabilir bu konuda pek bilgim olmadığı için yapılması gereken başka ayar var mı bunu öğrenmek adına açtım konuyu.
Ozaman konu farklı hocam cwp kullanabilirsin fakat 10 siteye kadar ücretsiz diye biliyorum bilginiz olsun tek domainde hepsini çalıştıracaksanız sorun olmaz fakat 10 taneden fazlası için pro sürüme geçmek gerekir bilginiz olsun.

Harici olarak çok bir trafik olmayacağı için sadece disk yükü biner sisteme hız ve güvenlik gibi olaylar için size tavsiyem zaten demo modu olacağı için sunucuda file_upload özelliğini tamamen kapatın çünkü bazı insanlar shell upload v.s etmeye çalışıyor buda tüm sunucuyu riske sokuyor file uploadı engellersen %70 daha güvenli bir ortama gelmiş olursun harici olarak hız konusu nginx yada litespeed imkanın varsa güzel olur cloudlinux de çok etkili ama paraya dayanıyor biraz ek olarak cloudflare da kullanırsan en azından optimizasyon ayarlarında bir tık yardımını görebilirsin