Şu an sezon başladı.Sezonda bulmak biraz zor.Sezon sonu gelsen şahıstan bu rakamlara ev tutabilirsin.Hergün fiyatlar artıyor.Bahsettiğin lokasyonda 2+1 bulursun fazlası biraz zorlar.Mecburiyetin yoksa Bodrumda yaşamayı tavsiye etmem.Zaten hayat pahalı üstüne bodrum gereksiz pahalı bir yer...
hocam örneğin ama şöyle düşünün burdaki 30k kazancımı orada minimum x2 yapabilyorum ve bunu yapabilen 4 kişiyiz. O yüzden ev kirasını dert etmiyoruz aslında. Aylık elimize 250k ya yakın para geçmiş olacak
Merhaba,
Yaz aylarını oradaki işletmeci arkadaşlarımla geçiriyorum biraz hakimiyetim var. İlandaki 15K altı fiyatlar günlük yada haftalık oluyor, arayınca bilgi veriyorlar. Evi kışın kiralarsanız yıllık yerine 6 ay peşin gibi anlaşabiliyorsunuz fakat yazın bu olaya sıcak bakmıyorlar. Şansınızı İslamhaneleri bölgesinde deneyin, biraz daha kırsal ve ucuz fakat araç şart.
orayı duymuştum fakat bakmamıştım. Çok teşekkür ederim. Direkt olarak oraya bakıyorum şuanda.
Hocam oralar biraz zengin bölgeleri herkese ev vermezler bu dediğiniz peşin kira olayları da çok meşhur en iyisi bi bilenle beraber gezmeniz eğer internetten bakarsanız araya çok komisyoncu girer genelde peşin isteyenler de onlardır
sahibinden baktığım zamanda da minimum 6 aylık peşin istiyorlar :/ son çare apartta falan kalacağım