Merhaba arkadaşlar bir adet scraper geliştirdim. Google Chrome'un tüm özelliklerini içeren bir api. Bu apiyi kullanarak Google Chrome kullanarak her veriyi scrape edebilirsiniz. Hatta sayfalarda javascript kodu çalıştırabilir ve paywall tarzı eklentileri rahatlıkla entegre edebilirsiniz. Şimdilik size sadece bu apinin dev tools ve video indirme aracını test etmeye davet etmek istiyorum. Eğer istediğiniz olursa iyi olur dediğiniz özellikler varsa konu altına yazarsanız çok memnun olurum.
https://scraper.orktest.dev/ adresinden üye olan herkese 60 kredi vereceğim. Konuya mail adresini yazmanız yeterli. Anasayfada yer alan kısımdan apiye istek atabilirsiniz. Konu altına mail adresinizi yazan. Denemeye katılan herkese proje gerçek adresinde açılınca da büyük bir kampanya yapacağım. Sunucum iyi olmadığı için şimdilik çok fazla özellik gösteremiyorum kusura bakmayın. Örnek istek sonuçlarını aşağıda listeledim.
DevTools api nedir? DevTools api aşağıda gördüğünüz örnek görselde sağda yer alan network bilgisini çekmeye sağlar.
DevTools api örnek sonuç;
Video scrape apiye atılan normal istek sonucu;
Video scrape apiye atılan ileri düzey istek sonucu;