Yazılı - sözlü akıcı ingilizce,
Alanında minimum 3 yıl deneyim.
Bunlar sektöründeki birincil şartlar, bunların yanında alanın içerisindeki kütüphanelerle vs çalışma onları saymıyorum bile. İki kod blogu yazıpta yurtdışına çıkmak hayalden başka birşey değil. Nasıl gidersin vize vs nedir bilemiyorum ilgi alanım değil ama yurtdışı şirketlere nasıl ulaşırsın onun cevabi linkedin. Bu platformu profesyonel şekilde kullanıp bilgilerini de güncel tutarak kendini geliştirmeye devam edersen remote işlerde başlayıp daha sonra davet alabilirsin elbette.
FrontEnd sektörü eskisi gibi değil. Artık html-css döküm ile alakası yok bu sektörün. JS-CSS frameworklerinden tut git,restful vb birçok şeyi bilmen tecrübe edinmen ve proje oluşturman gerekiyor bu sektörde. Şuanda giriş seviyesinde lakin neyin ne olduğunu bilen bir junior'un ortalama maaş 15 - 20 arasında. Bak kurumsal görünen ama altı boş olan firmalardan bahsetmiyorum. Gerçekten kurumsal olan firmalardan bahsediyorum.
Kaçmayı düşünmeden önce kendini geliştirmeyi düşün. Roadmap'leri incele, otur eğitim videoları izle ( tavsiye 1,5x de ızlemen bazen çok boş gelıyor anlatımlar ).
Yaşın kaç bilmiyorum lakin 20 - 25 arasında isen temkinli ve kararlı adımlarla bu sektörde ilerle. 25'in üstündeysen min 6 saat uyku ile bir program yaparak seri şekilde ilerle.
Son olarak proje, proje, proje. Proje yap github'a yükle, linkedinde makale paylaş.
Allah kolaylık versin.
Ekleme : öğrendiklerini video çek youtube'a at fenomenlikte bir miktar yardımcı olur

Dikkat et bu tarzı benimseyip boş olan birçok kanal mevcut. Azmet sakın vazgeçme. Seni senden başka kimse kurtarmayacak.