keşke dediğiniz kadar kolay olsa hocam aileden kalan birşey yoksa aile zengin değilse çok zor şu şartlarda ayakta kalmak size en kötü hesabı yaptım konuda evde iki kişi çalışıyor olsa 17.000 tl gelir var min. 15k kira var mahallemde var örnek verilmesi gerekiyorsa yan daire 13 bine oturuyor diğeri 18 bine 15 bin tl kira verdiğinizde 2.000 tl ile yol parasımı vericeksiniz yemekmi alıcaksınız eve faturamı ödiceksiniz kendi çabasıyla başaran elbet var ama nadir okulu bırakıyorum bu yaz asgari ücrette çalışıp dediğiniz o şanslı kapıyı beklicem umarım gelir lafta olduğu gibi kolay olmuyor bazı şeyler ben evimde bu ay sırf 1 hafta aç yatmışım açın halinden tok anlamaz yan gelip yatanda bir insan değilim üstüne
Tabi ki haklısınız ustam ben yorumuma şehir koymayı unuttum eskişehirde yaşıyorum. 13 bin tl kira olsa bende büyük bir umutsuzluk içinde olur idim. burada 15-16K gelir olunca tabi zorluk oluyor ama kiralar 5-6 Arası genel olarak ( çarşıya biraz daha yakın taraf ) eski mahalleler 2-3K arası dolaşıyor. İstanbul gibi büyük şehirdekileri bilemiyorum. Rabbim sabır versin umarım çıktığın yolda başarılı olursun . Rabbim yolunu açık ayağına taş değdirmesin