Eğitmen değilim ama 7 yıl boyunca kickboks ve muaythai dallarıyla uğraştım 5 profesyonel maç ve sayısı önemli olmadığı için saymadığım amatör maçlara çıktım. Kilom 97 ( müsabakalarda 93 idi). Esnetik olduğunu düşünüyorsan mutlaka kicboks ya da muaythai yapmalısın. Sertlik konusunda muaythai bir beden yukarıda kickboks'a göre ve Türkiye'de çok tercih edilmiyor, eğitmen sıkıntısı yaşanıyor. Her ne kadar insanlar kickboks- muayhtai arasında ki ilişkiyi diz, dirsek ve tutup savurma ya da tutup bekleme olarak görse de teknik bakımdan çok farklılıkları var. Yani uzatmıyım dostum istersen beni instagramdan ekle bakarsın antrenman videolarıma ciddiye alınacak düzeydeysem sorarsın bende cevaplarım
ins: bahakayaaa
Hocam ben de Muay Thai ile ilgileniyorum 4-5 aydır ara vermiş olsam da en geç bir ay içinde umarım ki bir sıkıntı çıkmaz ise antrenmanlara yeniden başlamayı düşünüyorum. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim ama Instagram hesabı kullanmıyorum sizin için de mahsuru yoksa bir ara iletişime geçsek sizin için de uygunmudur?