vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serviste yapılmış işlemler kasko üzerinden. Aracı alırken satan kişi bunu 'kasko şişirmesi' olarak adlandırdı. Tüm evrakları mevcut. Bagajla birlikte değiştirilen parçalar: bagaj kapağı, arka stoplar ve arka tampon. Satın alırken zaten detaylı bir expertiz ve kontrol yaptırdım denilenin dışında bi şey çıkmadı. Bahsettiğiniz gibi bir durum yoktu

Ekspertiz için randevu aldım, piyasada bilindik özellikle YouTube'da oldukça aktif olan Tarcanlar Ekspertiz'e gideceğim. Bakalım neler çıkacak.
Serviste yapılması güzel hocam. Boya/değişim işlemleri için servis dışında hiç sanayiye girmediyse ve Tarcanlar'da da ekstra bir şey çıkmazsa hatasızlarına 480 yazdığınızı belirttiğiniz üzere 420-430, hatta bir tık daha üstü fiyat yazıp aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz.