bugracreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç çalışmamaktansa 10-12K ücrete razı gelir bir yandan internet üzerinden pasif gelir sağlayacak işler takip ederdim. ya da İngilizce anadil seviyesindeyse eğer ben sizin yerinizde olsam Linkedin de birçok kişiye cv gönderirdim. Birçok şirket ingilizce konusunda iyi olan kişilere daha öncelikli davranıyor.
hocam garip gelecek ama yabancı firmalarda vs Türklere karşı ön yargı var çok CV attım ama çoğu zaman dönmüyorlar ayrıca çok fazla rakabette cabası
10-12k yı küçümsemiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama o para ile hayaller için brşeyler yapmak çok zor
broqee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de asgari ücretin biraz üstüne çalışıyorum. Belki kendini geliştirmemiş bir insan için bu paralar iyi olabilir fakat kendini geliştirmiş bir insan kendini kulllandırıyormuş gibi hissediyor. Ayrıca şuan çalıştığım işte sabah 6 da uyanıyorum eve 8 de anca gelebiliyorum. Gidiş geliş yol 4 saat sürüyor toplu taşımadan indikten sonra da 1 km yürüyorum. Yol masrafını ben karşılıyorum ayrıca ek bir ücret de yok. Şuan evde yatsam bundan iyidir diyorum ve istifa etmeyi düşünüyorum.
hocam sizi o kadar iyi anlıyorum ki 10-12k paranın yarısı 1+0 kümes gibi leş bir eve gidiyor gerisi ile insan zor hayatta kalıyor yaşamak bu değil diyor insan
bunu anlamak aslında basit ama insanlar şükret şunu yap bulamayanda var şöyle böyle diyor
insan doğası gereği daha iyisini istiyor