Merhabalar,
2016'da ön ve yan çapraz bağlarım yırtılmıştı. Yan bağ kendiliğinden yapışabiliyormuş, belirli bir süre bacağıma aparat takmışlardı. Ancak ön bağ kendiliğinden yapışmıyormuş. Ameliyat şartmış. Ancak ameliyat ve ameliyat sonrası biraz sıkıntılı bir dönemmiş. Ben de işlerin yoğunluğundan bir türlü ameliyat olamamıştım.
Nisan 11'de Amasya'ya 30 günlük bedelli askerliğimi yapmaya gideceğim. Bağı yırtık olan bacağımı bükemiyorum, çoğu hareketi yapamıyorum. Üzerinde fazla duramıyorum. Ve orada tamamen kopmasından korkuyorum.
Yırtık olduğunu belirten, belirli hareketleri yapamadığımı belirten bir rapor almak istedim devlet hastanesinden. Bugün randevum vardı gittim, önce muane etti daha sonra durumu izah ettim.
Kendisinin rapor verse dahi, askerlikte bir hükmü olmayacağını ancak MR çektirip, MR sonuçlarıyla askere gittiğimde orada ki sağlık muanesinde gerekli raporu alabileceğimi söyledi. Perşembe günü için MR randevusu verdi.
Bu durumda benim garibime gitti. Direk devlet hastanesinden rapor veriyorlar diye biliyordum. Kafama takıldı açıkçası. Ben de sizlerin bilgisine danışmak istedim.
Bu süreç doktorun bahsettiği gibi mi ilerliyor acaba? Ne yapmam gerekiyor? Süreç nasıl işliyor?
Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Benim için cidden çok önemli bir konu.
Şimdiden çok teşekkür ederim,
İyi kalın.
Sonuç ne oldu hocam? Aynı durum bende de mevcut aynı şekilde Amasya da yapacağım. Bilgilendirebilir misiniz? Askerlik yaptınız mı?