berathizms adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam normalde ne kadar yatırıldıysa yarı fiyatına satılıyor, siz yatirdiginizi geri istiyorsunuz neredeyse ondan satılmıyor olabilir. Amacim konu baltalamak değil hayırlı satışlar.
Sizin bahsetmiş olduğunuz şey normalin altında bir işlem bence. Valorant'ı betadan beri oynarım alıp sattığım hesaplarda hiç yarı fiyatına satmadım, hesaba sadece skinler olarak bakıyorsunuz ama tüm ajanları açmak, belirli bir seviye ve ranka getirmek için inanılmaz zamana ihtiyaç var bunları es geçemem maalesef.

reallegal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Egerki oyunun zaman kaybı olduğunu düşünüyorsanız sizin için satmadan da birakmayi deneyebilirsiniz size kalmış tabiki tavsiyem oyunu bırakıp ara sıra müşteri bakmak
Zaman kaybı diye bir bilgi paylaşmamışım ben burada. Bu oyun artık ilk başta ki oyun olmadığının kanaatine vardım ve oyunu halen de oynuyorum çünkü bünye alışmış ve oynamak istiyor ama girince de sinir olup çıkıyorum o yüzden hesabım satılınca oyunu da komple silip farklı şeylere yöneleceğim, teşekkürler.

PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 tane hesabım var (3 tanesi dizili) ve piyasa Valorant oyunları genellikle yarı fiyatına satılıyor hocam bilgisiniz olsun.
Hesabınıza gelince gerçekten güzel hesap ama bu fiyatlara satabileceğini pek düşünmüyorum.
Hayırlı satışlar dilerim.
İstesem şuan saçma sapan bir tane sitede bu fiyatın üstüne de satabilirim ama üyelikte neredeyse tüm kimlik bilgilerini istiyor o yüzden üye olmuyorum.

Ek olarak oraya büyük puntolarla ve turuncu renkle "LÜTFEN TEKLİF VERMEKTEN ÇEKİNMEYİN TAKAS HARİÇ MAKUL TEKLİFLERE AÇIĞIM." yazmışım, 3k bile teklif gelse belki de değerlendireceğim niye kimse yazılanı anlamak yerine kendi bildiklerini anlıyor ki.