Onaylı Discord botumu malum siyasi sebeplerden dolayı satıyorum, makine masraflarından dolayı vs. daha fazla devam ettiremeyeceğim projemi zaten, lise öğrencisiyim. O yüzden satacağım.
Bot ismi burada vermeyeceğim fakat detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar PM atarsa incelemeleri için davet linki yollarım.
Botun 3 intenti de açık, anlık olarak 487 sunucu ve 501.255 kullanıcıya hizmet veriyor. Botu kodlarıyla ve sahip hesabıyla beraber vereceğim, sürekli gelişen bir proje olduğu için buna göre fiyat biçmek istiyorum.
Bot, bir çekiliş botu projesi, alanında yenilikçi ve özel sistemlere sahip olduğu için zaten hızlı bir büyüme söz konusu. Botla alakalı daha da derin bilgiler isteyenler PM atabilir yine konuşabiliriz.
Ayrıca kodları değerli, sıfırdan yazıldı herhangi bir hazır kod söz konusu değil. Alacak arkadaş botu inceleyince zaten bariz bir şekilde anlayacaktır. Kodlar tamamen temiz, hiçbir hata yok ve geliştirmeye açık. Fiyatı, botu alacak kişiyle tartışabiliriz, herkese iyi günler diliyorum.